Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LANTERNA

det lyser en lanterna

vid en fjärran horisont

för den som följer drömmens fågelsträck

som har släppt ut sin längtan

ur dess trånga näverkont

som ser sitt ekorrhjul som extraknäck

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   11/2 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-11 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP