Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris, tillägnad limerickälskaren Kaptenlöjtnant


Limerick om vådan av dåligt minne

 

En glömsk gammal man ifrån Söra

höll på att en ung dam förföra

men när de klätt av sig

kom han alldeles av sig:

"Vad var det nu vi skulle göra?"




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-12 12:34

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Ha, thanx
2015-02-13

  Carl O Andersson
En parafras på Hasse Alfredsson.
*
Gammal man gör så gott han kan
men älskar fan så illa
Hela kroppen rister han
men hm, hm hänger stilla.
2015-02-13

  Yrre VIP
:D inte är det lätt inte :D
2015-02-12

  walborg
inte så lätt att bli gammal ...
2015-02-12

  lodjuret/seglare VIP
Lätt att känna igen sig i den här. En del kommer till arbetet med just det här utslaget av beteende.
2015-02-12

    ej medlem längre
He he! Det är svårt i bland:)
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP