Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...det finns alla sorters dagar...


Så Trött...


Trött
Just nu bara
Så trött

Tom på tankar
Tom på lust
Tom på hopp
Tom på drömmar

Bara grå
Avtrubbad
Skavankad och ful
Likgiltig

Trött
Just nu bara
Så trött

Ingen glädje
Ingen längtan
Ingen saknad
Ingen tro på det
Som ska komma
Inga bilder
Av det som kändes bra
Ingen glöd
Ingen vilja
Att kämpa

Jag vill
Att dagen
Ska komma
En vanlig dag
En vacker dag
När du
Kommer tillbaka
Till mig
Med ditt vackra leende
Och glittrande gröna busiga ögon

Men idag
Trött
Just nu bara

Så trött...


TT

(c) 2015




Fri vers av TT
Läst 283 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-02-13 08:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, så känns det ibland så du är inte ensam...fint skrivet!
2015-02-13

    Birgersdotter VIP
Sorglig och berörande.
2015-02-13

  Angel of love
En finstämd sorgsen text, kram
2015-02-13

  Rise Little One
För mig med! men vaddå, jag kan andas, få tacksamma kommentarer fr. mina användare, min bil funkar... det snöar men jag har åtminstone varmt te i min hand... Jag definierar glädje i pyttesmå portioner och njuter av det... och jag är lika trött men mår bättre... i sinnen...
Önskar dig en kanon helg vännen.
2015-02-13

  Peter Stjerngrim VIP
Dina ord kunde lika gärna ha varit
tagna rakt av från det som känns inom mig själv just nu ...
Men det finns hopp!
Det är min övertygelse ...
... för att det måste finnas ...

(Affirmationsprocessen går på högvarv)
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT