Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F F F

 

Som om det


inte var jävligt nog




som det är




En nagel i ögat


så vi inte glömmer


hur misslyckade




vi blev

 

 

 

Som om vi


någonsin


skulle glömma




vår osynlighet

 

 

 




Fri vers av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-14 00:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Lars!
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)