Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÅRDA TIDER

hårda tider föder hårda män

man får den ungdom man förtjänar

motkultur som står mot mångkultur

det finns inget som förenar

slår man vakt om det vi kallar vårt

hånas man av de korrekta

ilsken ungdom sätter hårt mot hårt

när aktioner blir direkta

 

 

folk som tröttnat är ett argsint folk

de har drivits bortåt branten

det finns många desperata som

håller till på ytterkanten

även svenskens tålamod tar slut

alla vet att det finns gränser

och för alla landsförrädare

blir det alltid konsekvenser

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14/2 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-14 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP