Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hittade några saker som jag skrev när jag var nybliven pensionär. Här är en av verserna. De sista raderna har kommit till nu.


Pensionär

När man har blivit pensionär
och slutat gå på krogen
Man kan stanna hemma här
när det stormar uti skogen.
I gryningen sitta här med kaffetåren
Läsa tidningen och njuta
och tycka det är skönt att bli till åren.


Det blev ju inte riktigt så
men man får vara nöjd ändå.




Bunden vers av Berth
Läst 788 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-14 15:30



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Den här var jättehärlig! :D
2015-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för sista stycket!
Precis så är det.
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Berth
Berth