Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud är FADERN! Jesus är Gud.


MED KRISTUS GENOM KRISEN

 

jag vandrar genom krisen

med modet i behåll

jag har betalat priset

det spelar ingen roll

vad som än sker och händer

för jag är trygg ändå

jag är i goda händer

hos En jag litar på

det stormar i vårt sverige

vår statskassa är skral

men Gud är obegränsad

liksom Hans kapital

El Shaddai är min herde

och Han är mer än nog

Han är mitt ljus, min lykta

i denna svarta skog

och hamnar jag i tvivel

finns tröst i Herrens Ord

i ovännernas åsyn

Han dukar upp ett bord

jag vet att krisen hårdnar

jag vet att det är tufft

men Jesu makt att ordna

förbluffar mitt förnuft

 

LARZ GUSTAFSSON   19/1 2009





Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-15 19:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd!
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP