Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris


Tillfredsställd

 

Jag har en

enastående framtid

bakom mig.




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-15 20:36

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Liksom en möjlig brottsling
för vilken livet är en skärmytsling
en sådan där kamp för dagen
att slippa av lagen bli ansatt, tagen som jagad av gårdagars jäkt
till en framtid för alltid spräckt
2015-02-16

  ULJO
Fint att kunna tänka så
2015-02-15

  walborg
Klurigt och tänkvärt som alltid!
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP