Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NORDLIG STRAND



sånger från ett fyrtorn
på en nordlig strand
sånger från ett gränsland
kvardröjandets land
når de dina öron?
når de ända fram?
sånger från ett fyrtorn
salt från vågens kam


ögat observerar
sammansmältningen
hjärnan producerar
rosa ljus igen
ljuskäglan som sveper
över hav och is
himlen är neonblå
ljuset skingrar dis


LARZ GUSTAFSSON   16/2 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-16 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP