Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖR VID MITT HJÄRTA



Sakta rör jag mig framåt den här dagen har gått
snälla du rör vid mitt hjärta

Jag behöver all din styrka jag inte har
du som är i himlen som gör att våra
hjärtan bultar varje dag

Rör vid mig blås liv i min ande så jag
återfår styrkan jag en gång hade

När vi rör vid varandra så händer nått
alldeles speciellt när du rör vid mitt
hjärta så börjar mitt hjärta bulta igen


Min själ har vandrat långa vägar för att
hitta dig du som kan lyfta borta all smärta
du som får min själ börja leva igen

Du rörde vid mig idag du sa fatta din
penna och börja skriva igen det var ju
så längesen

Fingrarna började röra sig över tangent
bordet som i en dans så byggde jag ord
igen bokstäverna blev märken till poesins
värld

Änglar som rör vid mitt hjärta igen kom kom
jag vill så mycket mera i ordens stora värld
den är så stor så vi kan inte fatta deras stora
storslagna värld vi lever i




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-19 20:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skaldat, en dikt som griper tag i mig som läser!
2015-02-26

  Eva Langrath VIP
Välkommen tillbaka
2015-02-19

  anita VIP
Så bra dikt
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen