Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka i tiden

när mycket
runt en
faller

får man ibland
slå knut
på sig själv

och kramande
fläta egen styrka
i tiden




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 262 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-02-23 14:52



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket klokhet och visdom bor här i dina ord
2015-02-25

  Johan Strömstedt
Din text innehåller inget hat, skall banne mig gå ut och slå lite knut på mig själv.
En konstruktiv väg att hantera det som finns på och i den mörka sidan. Fint!
2015-02-24

    ej medlem längre
Just så..kloka du!
2015-02-24

  Lars Hedlin
JA bra starkt nära...
2015-02-24

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så är det!
2015-02-23

    Dan Myrbeck
Egen styrka
ska man dyrka.
2015-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
Bilden förstärker läsupplevelsen.
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell