Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gastkramande historia!


24/2: Limerick till Mattias och Mats

 

Mattias och Mats i Motala
är
troligen paranormala.
De älskar med gastar
men saklöst förkastar
de damer som är mer normala.




Bunden vers av © anakreon VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-24 00:01

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vad skönt att ej blott högljudda
kan få amnesi, även de mer udda
som spöken och andar sägs vara
oavsett de ses enstaka el i Skara
av stoftet ses rädda sig skudda
2015-02-24

  Daniel_78 VIP
Det låter ju som en trevlig fetish. Bara att släcka lampan.
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP