Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Sörmland


Min kärlek

Min kärlek ska värma oss båda två i detta livet,
men man kan inte ta varandra för givna.
Vi är på landet i Sörmland och vi badar nakna.
Janne och jag och myggen trivs där på Ålberga.
Livet kan vara turbulent vissa tider,
som en bergochdalbana.
Där i Björkebo bland alla granar,
på gränsen till Götaland är vi lyckliga.
Jag har alltid sen lekskolan haft kamrater,
som haft annan etnisk bakgrund och
jag är för mångkultur och antirasism.
Seperation från han som,
jag trodde var mitt livs kärlek,
våga lita på någon annan igen,
våga tro på gränslös kärlek.
Värdegrunden är alla människors lika värde.
Just nu sover min kärlek i idé och bidar sin tid,
för rätt vad det är så vaknar kärleken till liv.
Och den har mycket att ta igen, min kärlek.




Fri vers av Susa
Läst 179 gånger
Publicerad 2015-02-26 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa