Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om någon talar om kärlek

 

 

Är det så konstigt

attt det alltid är

ditt namn

som påminner mig

om äkta kärlek.

 

Jag vet inte .

om jag är dum

för det kanske jag är.

 

För jag minns så väl

att du fick mina tårar att rinna

 

Men samtidigt så vet jag

att du lyfte upp mig

bland världens stjärnor

och höll om min hand.

 

Så är det så konstigt

att om någon talar om kärlek

så ser jag dig

framför mig.

 




Fri vers av Manal
Läst 536 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-12 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal