Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Du är värdefull !



se dig själv
med kärlekens
ögon

låt andra glittra
och lysa din väg


men glöm inte
att du är stjärnan
i ditt liv

beträd varsamt
din livsstig
ödmjukt men med
bestämda steg


älska~älskas
beströ
livets frö


tills den stund
du slutligen
skall dö




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 347 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-02-28 12:29



Bookmark and Share


  Junia VIP
Tack för en varm text i skön rytm med stort djup ... <3
2015-03-08

    Dan Myrbeck
Bra skaldat och härlig bild
2015-03-02

  Lars Hedlin
JA underbart så är det och det är du med :) kram <3
2015-03-01

  ULJO
En underbar betraktelse
2015-02-28

    ej medlem längre
Vilka underbara ord!
2015-02-28

  Marita Ohlquist VIP
Fina ord att bära med sig i vardagen!
2015-02-28

    Sefarge VIP
Fin Dikt!!
Härligt att känna
I en Demokrati!
2015-02-28

    ej medlem längre
Bra!
2015-02-28

  angela Täubert fd Jansson VIP
Vackert skrivet,
men alla vill till himmelen och ingen vill ju dö! Kram
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell