Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MARS I ANTÅGANDE

mars är en dörr på glänt

jag går och väntar spänt

dörröppning mot april

dit själ och hjärta vill

 

 

mars är en ljusnings hopp

vårfloder i min kropp

lurig som få, bevars

men mars är ändå mars

 

 

LARZ GUSTAFSSON

Två dagar i slutet av februari

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-28 17:00



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Så fint, riktigt vårrusigt skrivet. Ja tänk 1 mars imorgon (tillika min födelsedag :)
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP