Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

W. Aspenström Light II

 


Det gick inte att nå dig
Varken över mobilens alla möjligheter
Eller genom lungors fulla kraft


Känslan var övergivenhet




Fri vers (Fri form) av Gunnar Asp
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-28 20:00



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Ja övergivenhet... Gripande ord...!
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Asp
Gunnar Asp