Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

W. Aspenström Light III

 


Vi går i skogen tillsammans
dottern och jag
Hon hittar former
Jag finner ord
Vi enas om att vitmossan är vackrast




Fri vers (Fri form) av Gunnar Asp
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-28 20:02



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Att mötas i kreativ stund... Vackert förmedlat!
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Asp
Gunnar Asp