Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de älskade varann


Kärlek

De tog varandra i hand på det,
att de skulle leva tillsammans sida vid sida, nu och för all framtid.

De var så unga och så kära och de älskade varann,
men så ömtålig var deras kärlek.

Svartsjuka och tjat från svärmor om barn tärde,
och sådde split dem emellan.

Så skildes deras vägar, men de skildes som vänner
och hon skulle alltid minnas deras tid tillsammans med glädje.




Fri vers av Susa
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-28 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa