Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sägs att de tog ut svängarna även här...


2/3: Limerick till Ernst och Erna

 

På nybörjarpisten i Särna
for Ernst rakt i famnen på Erna,
en kulla från Dalom.
Nu kärlekens slalom
de avnjuter ofta och gärna.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-02 08:54

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
:-) bra där!
2015-03-03

  Carl O Andersson
Eller var det Erna i Särna
till vilken Ernst gick till så gärna.
Som slog benen om’en
och viska: ”Så kom mén”.
och i fönstret en röd lanterna?

2015-03-03

  Carl O Andersson
Måntro det var just i det Särna
Ernst miste sin svendom hos Erna
som slog benen om’en
och viska: ”Så kom mén”.
och han sa ”Ja, det gör jag gärna!”

2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP