Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bättre sent än aldrig...


8/3: Limerick till Siv

 

Den da'n var en lycka, sa Siv
då jag fick passion i mitt liv
och fann att poängen
med sällskap i sängen
är att vara interaktiv!




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-07 18:42

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Fifthy shades of Yay!
2015-03-10

  lodjuret/seglare VIP
Teatern har sin tid liksom
att kära ner sig enkom
men kanske även tysta leken
den som föregår med smeken
innan allt tycks få smak av rom
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP