Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Hur fan kan man läsa in en dikt ???

Det blir alltid fel format för mig?




Fri vers av Hans Christian
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-09 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian