Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir så trött ...


Mötesterapi 2

Dagen lång runt stora bord

travar man en massa ord

Man tycks va för möten gjord

fläskig bak och munnen smord




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-09 12:48



Bookmark and Share


  Njord
Precis så är det!
2015-03-10

  Monika A Mirsch VIP
Du får det att stinka och dofta parfym i samma veva - jaa, jag var också där en gång - fint formulerat
2015-03-10

  walborg
Skön kommentar
2015-03-09

  lodjuret/seglare VIP
Förväntningar är besvärliga
stundom besvikelser för jäv liga
eget grepp kan va bra
köra på och gå sta
reda ut det mest begärliga
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki