Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt som är aktuell med anledning av den stundande påsken.


Mitt eget Via Dolorosa

Jag har valt en smärtsam väg
Mitt eget Via Dolorosa
Jag skall reda ut det här
Ställa allt till rätta

Törnekronan smärtar så
Jag orkar inte längre
Kan du hjälpa mig?
Räck ut en hjälpande hand

Spotta inte på mig!
Håna inte min påtvingade hjälplöshet!
Men jag bär mitt kors med huvudet högt
Längst livets Via Dolorosa




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 396 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-04-12 19:13



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket vackert skrivet
grattis till guldstjärnan
2006-04-13

  Rachel Roth
blir berörd av smärtan
och utsattheten
som förmedlas
i denna text....

den inspirerar
till att våga
trots allt!!
2006-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö