Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förkylt


Allting bara snurrar

Mitt huvud spränger,
det ringer i mina öron.

Näsan är täppt och
maten smakar ingenting.

För halsen är svullen
och raspig.

Allting bara snurrar,
minnet är sämre än sämst.




Fri vers av Susa
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-10 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa