Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åt alla håll

Att känna för mycket
Låta tankarna rusa
Tillåta beslutsångesten ta över
Vilja något så gärna
Känna så starkt
Men sedan bara se det dö ut
Försvinna ner i djupet av mitt inre
Men ändå med en liten gnista kvar
Tiden gör mig frustrerad
Tiden gör mig otålig
Tiden släcker mig
Tiden väcker nya ting
Och dränker gamla
Jag trillar vidare på min balansgång
Kör runt runt i min rondell
Vet inte vilken väg jag ska ta
Vill åt alla håll samtidigt
Men en känsla av att bara stanna
Att inte åka någonstans finns också där
Stannar upp och släcker gatlamporna för ett tag...




Fri vers av MissCaylin
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-10 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin