Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Och den tiden den rusar.

Så mycken tid - bortkastad. ja så känns det. den accelererar medan jag förtvivlat faller - fallerar. varför föddes jag utan vetskap utan redskap. vad fint detta liv kunnat bli som nu snart är förbi. men i all enkelhet - det blev vad det är. om jag nu bara det kan acceptera - det är att leva ändå - och kanske en dag - när slutet närmar sig - sluta fred med mig själv...om detta är meningslösa ord ifrån en som inte bättre förstår - i dårens palats sitter jag iallafall på bästa plats...




Fri vers av Hans Christian
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-11 03:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian