Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste spara det förbannat fort - då min IPad. Hoppar ur ?


Citat 04:14

ja inte kommit på något ännu...vänta (väggklockan tickar: tick - tack) - om det är något som värkligen bedrövar mig så är det insikten om att kommande generationer kommer att upprepa samma misstag - hur mycket vi än skriver. hoppas jag har fel. inte långt härifrån ligger någon jag älskar högt på lidandets parkering i dödens väntrum. dödsångest i hennes ögon. men gråter gör jag inte - inte gråtit på fyrtiotvå år - traumat som exploderarade i en gyllene barndom för svårt. jag frystes ned till den absoluta nollpunkten på några ögonblick. och det går inte att gråta då. något som min vänlige psykiatriker är mycket oroad över.

"om du älskar någon - säg det - ha samtidigt i åminnelse att handling alltid besegrar orden"

så det blev ett givetvis säkerligen tidigare skrivet citat. i alla fall meningen med det.

kanske sova lite nu 04:45

love you all!!!

 




Fri vers av Hans Christian
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-11 04:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Att gråta är svårt...jag gör det sällan men jag kan. Gripande text.
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian