Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och inget av det finns tyvärr på poeter. Endast på papper. Inte fan orkar jag skriva in det.


Bäst före 2005.

stora beslut närmar sig. skrämmer skiten ur mig. varje ögonblick utan dig vid min sida känns som eoner. kan man älska någon för mycket?  hur nära du än står/ligger bredvid mig - ja det låter kanske otrevligt - säkerligen. men en del av mig är alltid på väg någon annanstans. det fantastiska är att du så väl läser av mig: " Hans var är du nu ?" så i stället för att känna efter själv - kunde jag lika väl fråga dig. du får alltid samma svar: "älskade Suss - jag vet faktiskt inte - det känns oroligt&otäckt i alla fall. då bländar du mig med ett leende som dock inte når dina himmelsblå ögon. i dessa finns istället oro/omtanke. "det är okej" säger du och håller om mig. det är ju helt obegripligt att du inte bara accepterar detta - utan även älskar denna mörka sida av mig. dock har du ställt ett tufft krav på mig: minst en liten kärleksdikt per dygn. det skall gudarna veta är ett jäkla besvär :o) men du har aldrig klagat på dessa minidikter. du läser alltid med samma förtjusning säger du. över de hundratals de blivit. och någon vidare kritiker är du inte. älskade - vissa är verkligen inte bra. men det säger jag ju inte. nu är klockan 08.23. kanske John Blund kommer - hoppas det.




Fri vers av Hans Christian
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-11 08:37



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tufft och vackert. kul, förresten, med de olikfärgade avsnitten!
2015-03-17

  Anya VIP
hahaha En kärleksdikt per dag...jojo det är kärlek det. Vilken fantastisk bedrift att lyckas med det. *impad* Fin, varm, kärleksfull text.
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian