Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gjuter kärleksminne





sekundregn
av glödhet kärlekslava


blir till
minuter

och jag
njuter


hett, innerligt
varje droppe

som blir till
en ljuv
timme





Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 445 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-03-12 05:50



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
En text fylld med en massa känslor.
2015-03-12

  ULJO
Så fint
2015-03-12

  Blomma-Stjärna VIP
njutbar tid - gjutet i minne! ---- Bravo!
2015-03-12

    ej medlem längre
Vilken underbar början på denna fina dikt,

'sekundregn
av glödhet kärlekslava'
2015-03-12

    ej medlem längre
Att leva i kärlekens nu...underbart skrivet!
2015-03-12

    ej medlem längre

Ger längtan!
2015-03-12

  Lars Hedlin
Ljuvligt hett och sensuellt i varje känsla som berör inom :)
2015-03-12

    ej medlem längre
Fin så!!
2015-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om ett kärleksmöte!
Tycker om det här med tiden.
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell