Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetens eviga fråga


Hur som helst



Kan man skriva hur som helst
måste man inte skriva de rätta orden
Jag väljer länge
men hittar inte några i dag
som kan vara till glädje eller nytta
Det finns förstås ord
de nötta, men ändå vackra

trasmatta
silverhårig
ljusstake
filbunke
pytt i panna

ord som klingar i vardagen




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-04-12 21:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vilken härlig livsbejakande humor är då inte detta säg, jag responderar förstås med

mesost
glass med jordgubbar
fiskgratäng med grönsallad
cykeltur
nakenbad
fotosafari i trädgårdar
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors