Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först till botten sen till toppen.


Vad är självkänsla?

Vad är självkänsla?
Min är nere i botten nu.

Känner självförakt,
på gränsen till självhat.

Jag har inte börjat med nåt självskadebeteende,
förutom att jag vräker i mig choklad, godis och chips.

Går hos dietist för att lära mig rätt förhållande till mat.
Jag får också hjälp med träningsschema av sjukgymnast.





Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-13 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa