Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man njuter utav utsikt När andra anar insikt


Mötesterapi 9

Orden fick luften vibrera och skälva!
Vårt möte det var en succé!

Möteskonconsus vi skapade själva!
Men var inte några blassé?




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-14 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki