Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen.

Jag ser de leende som speglas i vattnet.
En strimma ljus som reflekteras bländar mig av charm.
mitt sällskap mitt ljus som jag kan beräkna ut.
Rotationer kring mig och jord samt dess egen väg av förbund.

korrektion med ljusets form, allt jag ser. De är verkligen allt jag ser.
om nu synen är tillräcklig skarp? kan man förändra delar av månen itu?
Beroende av livskvalité.




Bunden vers av Rickard Eriksson
Läst 244 gånger
Publicerad 2015-03-14 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard Eriksson
Rickard Eriksson