Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före och efter

Livet stannade upp
rummen lyssnade till sin egen tyngd
tiden omkastades till före och efter

sanningar rev upp sår
små lögner gav bitmärken i läppen
hjärtat slog hål på egot
gungade med i alla varför

tankar byggde getingbon
osäkerheten blev hängande i luften
små låtsasbubblor virvlade runt
ord som lade sig innanför och väntade

förlåtelse-

lätt att säga, svårt att glömma
bilder dansade bakom ögonlock
natten upprepade det onda
dagen lade sin ansiktsmask

i känslan vems fel-

lätt att tycka, svårt att veta
minnen trängde sig på
i alla, det var då
omslöt sårade hjärtan

i känslan Vi
fortsatte ändå livet.

 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-18 18:12



Bookmark and Share


  AjBi
Otroligt bra!
2015-09-01

  Den lilla tänkande
Bravo!
2015-07-19

  Lars Hedlin
Jätte bra framfört :)
2015-07-19

  anits VIP
Fint om hur minnen väcker tankar och om livet som fortsätter!
2015-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Ja, och livet går vidare.
2015-07-18

  Ronny Berk
minnen - väl omvandlade till poesi !
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP