Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Sabata, varför är du inte död?" Finns det en film som heter. Kunde jag göra en film skulle den kunnat få den titeln, blott med ett annat namn. Någon för mig känd? Från 2015.


Du är död för mig




Kunde jag gå på din begravning
skulle jag göra det.

Kunde jag dansa på din grav
skulle jag göra det.

Jag skulle hålla fest
och bjuda in vem som helst att hålla tal.

Ingen skulle gråta en enda tår
bara glädjas och skåla varandra till.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-28 19:42



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Ouch ....
2017-04-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP