Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vänner

 

 

Ibland gör det ont

att vi bara är vänner

att allt vi har haft

är glömt.

 

Det gör ont att veta

att du har begravt

undan

alla våra minnen.

 

Jag är din vän

men inte mer,

hur

kan jag inte förstå.

 

Har du glömt bort

alla nätter då du grät,

men jag fanns där för dig.

 

Har du verkligen glömt bort

när jag fick dig att skratta.

då jag bildade kärlek inom dig.

 

Efter alla våra minnen.

de goda och de mindre goda,

är jag verkligen bara en vän för dig?

 

 




Fri vers av Manal
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-04-13 01:24



Bookmark and Share


    cameron
det mesta har en mening... han var inte din mening
jag gillar din dikt=starkt betygt!
2006-04-19

  Aisha VIP
...jättefint skrivet manal...men jag är säker på att du har vänner som är närmare dig än så här....jag känner igen det...det är inget värt...kram från Aisha
2006-04-13

  yoyyo
ja den känslan är inte alltid så rolig...
mycket vacker text
2006-04-13

    Louise B
superfint skrivet om riktig vänskap.
bara och bara, att vara ngns vän är en fin sak.
2006-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal