Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dem...

 

 

Jag ser dem varje morgon

Halvt springande till skolbussen

Skrattande

Flammsande

Fnittrande

 

En... två...

 

 De ska vara tre

 

En saknas

 

Klumpen i halsen

Sammandragningen i magen

Sorgen som exploderar i min kropp

De hälsar glatt

Jag ler och hälsar tillbaks

Men jag vet vad de tänker

 

Försöker ta kontroll över mina tankar

Det är inte ditt fel

Du gjorde allt

Det är ju vad alla säger om och om igen

Tänk tänk tänk

Du gjorde allt

Du gjorde allt

 

Allt känns fel

Gjorde jag allt...

 

Ja...du gjorde allt

 

Så varför...




Fri vers av Anna Nyman
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-18 19:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen full av känslor....
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman