Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragment ur en dröm av Maria


Ett berg
ett berg som ryggar
en bergsrygg som ryser
         varje gång du sjunger Haqvin
haha sitter du inte högst upp
            klädd i bara din hud
ännu en hög visa Lustvin 
         hör jag dig sjunga
mina sorger öppnar sina munnar
            de kysser luftens skuldror  
mina fötter
som du kallade två levande djur
med befriat rå andhämtning
         tar de sig upp
upp för detta varma berg
            av rysande ryggar
till dig mannen i mig du
         som nyvaket bjuder på 
            en nybakad bulledoftande
         varm aprilsol




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-19 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP