Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var är nödbromsen?


Det bara surrar

Det bara surrar i mitt stackars huvud
kommer i från alla håll och kanter

Som en hel bisvärm,
infiltrerar varje kubikmillimeter

Huvudet guppar än hit och än dit
och huvudvärken dunkar svagt

Alla intryck kommer snabbare och snabbare
det skriker inuti mitt huvud

Var är nödbromsen?




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-21 20:14



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
igenkänner.
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa