Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solig repris för nytillkomna ornitologer


Tidig vårlimerick

 

På Smögen en kärlekskrank tärna
som noggrant sin art ville värna
blev vansinnigt ilsk
när skumögd men pilsk
den sökt lägra en liten lanterna




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-22 12:21

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja så kan det gå,bra Calle!
2015-03-22

  Teresia Ridell
Haha, tjusigt!
2015-03-22

  KYREUS of Sweden
Ouch!!!
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP