Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

26/3: Limerick till Emanuel

 

Emanuel i Syrakusa
har städslat en tonårig husa
för "husliga tjänster
med goda förtjänster".
Hans syften tycks knappast diffusa...




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-25 22:00

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  objekt3
https://www.youtube.com/watch?v=HN53WZjCL_g

(cover!?!)

2015-03-28

  Daniel_78 VIP
det är säkert avdragsgiltigt ändå enligt de blå...
2015-03-27

    Dan Myrbeck
Här handlar det med säkerhet
om hushållsnära, mycket nära,
tjänster utförda av Rut...
2015-03-26

  Carl O Andersson
Inte att undra på att han föll, ty:
*
Just såsom en ung och fräck husa
hon lyckades E att berusa
I hennes ögons djup
han sig fick en kallsup
ity hon var kärlekens Musa .

2015-03-26

  lodjuret/seglare VIP
Alltid en upplevelse att läsa
sitta lustfylld och jäsa
bubblande roliga alster
om människor, väsen, kvalster
som höra pennan din fräsa
2015-03-26
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP