Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stampande längtan


Den blå färgen

Den blå

Det stampar hovar i mitt inre

när himlen fylls av regn

jag står i molnet bakom glas

 

Att blunda nu

det doftar jord i näsan

varmt

jag vet var blåsipporna sitter

Väntar på sin tid

Jag lyssnar uppåt björktoppen

där blåhaken brukar visa sig

Ja

min längtan stampar efter blått

 




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-27 16:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, våren kan få hingsten att stampa i spiltan ...
2015-03-28

    ej medlem längre
Längtansfullt och samtidigt så rofyllt. Blått...underbart!
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP