Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tranor flyga, tårar strömma

 

Tomas har lämnat

den jordiska parnassen

i djupaste sorg

 




Bunden vers (Haiku) av © anakreon VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-27 20:26

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja verkligen :-(.
Mycket fint och berörande skrivit!
2015-04-01

  Annie b'larsson VIP
Ja, sannerligen. Dock, vilken skatt han lämnar efter sig!
2015-04-01

  Kaptenlöjtnant
Ja, bra han fick nobelpris iaf. Rest in peace
2015-03-28

  Carl O Andersson
Poet att läsas
Om och Om och Om igen
och aldrig bli mätt.
2015-03-28

  walborg
Fin hyllning
2015-03-27

  ULJO
I himlen får man njuta hans enorma poetiska förmåga. En gång ska vi också fara den vägen och återigen gå i hans spår.
2015-03-27

    ej medlem längre
Fin haiku om vår store poet, älskad och saknad!
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP