Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läsarens tolkningsföreträde är absolut, men visst tror jag det hade någonting med friktionskador att göra...


28/3:Limerick till Malkholm och Morgan

 

"I sanden på Copacabana"
sa Malkolm, "ni kan inte ana
hur Morgan bjöd till.
Nu blästrad och still
han vet att det ej blir en vana"




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-28 00:09

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Av applåder minst ett tjog
för äventyr nära e våg
på playan det hända skall
nära sandslott å havets svall
där väl exemplet kom te å låg
2015-03-28

  Carl O Andersson
Malcolm just i Copacabana
fick för sig en otrevlig vana
Alla med kvinnligt hull
ville han få omkull
och sedan … ja det kan ni nog ana.

2015-03-28

  objekt3
lola, fett, tjockt med bra :)
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP