Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Skuggor

Att leva genom någon

             annan

riskerar att med tiden bli ett

             samtal

      med den andres

             skugga




Fri vers av Maiah VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-29 21:55



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Precis så.
Gillar. Mycket.
2015-04-01

  Lars Hedlin
JA bra...Stor insikt!
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP