Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visste jag inte bättre skulle jag kallat detta för gubbröra.


Tänk fordom...

 

Tänk, fordom var livet en fest,
en kärleksdans på röda rosor
men nu är de dagarna bäst 
när en vind blottar flickornas trosor.

Tänk, fordom stod töser i rad
och  tiggde om kramar och pussar
jag minns nästan varje bravad
och drömmer om dem när jag sussar. 

Tänk, fordom sa folk "Han är klok!
Han löser de flesta problemen!"
Men nu ser de mig som en tok
med tvångsplats i trygghetssystemen.

Tänk, fordom var byxan min full
av muskulöst välrundad skinka
men nu har man knappt något hull
och sitter på ömmande klinka.

"Tänk fordom", vad nyttar det till
att dröja sig kvar vid gårdagen?
För egen del tror jag jag vill
hyfsa glaset och ta mig i kragen.

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-30 18:27

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  ULJO
bra framfört
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP