Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tips!


Räddar

Nyser

tankar som fastnar

i björken

 

livet 

vad är ett liv om våren?

 

vad är pollen?

vad är kliande ögon?

vad är svullen hals trötthet och slem?

 

vad räddar ett liv om våren?

då björken savar 

drick 

 

morgon och kväll

det är livets vatten 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-01 18:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra :)
2015-04-07

  ResenärGenomLivet
Bra tips...tackar...
2015-04-02

    Birgersdotter VIP
Mysigt med vår men jobbigt med allergi
2015-04-02

    ADI Nehlin
fin
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP