Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
prestationsångest


Får inte luft

Är inte läge att tänka nu,
existerar knappast

Får inte luft,
det galopperar i mitt huvud

Blir en våldsam krock,
mellan mina olika jag

Vem vinner?
inte jag




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-01 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa