Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lämnad.


Rota i snö



Rota´ - som en besatt - i snö !

Ville finna en som va´ dö !

Men, allt jag fann var frusen jord, -

vid gravstenen, med vackra ord :

-Jag är närmare, -- än du tror !

*

Så, stod jag där i snöfallet.-

Hörde hunddrevet och skallet,

borta vid andra sidan ån.

Jag tänkte: -Är Livet ett Lån?

Hur kunde du mig gå ifrån ?!

*






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 202 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-04-04 00:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
BerörandeBra,
väcker frågor.

Grattis till uppmärksammad
text!

/Mr Myran
2015-04-08

  ResenärGenomLivet
O, det var berörande ord...
2015-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Känns igen.
2015-04-05

  Bo Lövhalka
Mycket bra och den har en talande text
2015-04-05

  KattenKin VIP
Sorgligt! Himla fint skrivet!
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf